Betaalmogelijkheden en verzending 2015-10-29T00:00:00+01:00

IDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling op Transportfietsnederland.nl. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. Aan het betalen met iDEAL zijn er geen extra kosten aan verbonden.

In3= in 3 keer betalen met 0 % rente!

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

 Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk! 

  1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole. 

  1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden. 

  1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Betalen via het fietsplan / werkkostenregeling

Betalen via het fietsplan / werkkostenregeling is zeker ook mogelijk. Om uw bestelling z.s.m. in verwerking te nemen, vragen wij u het formulier digitaal naar ons te mailen of eventueel per post naar onze fysieke winkel te sturen. Zodoende zullen wij u het formulier binnen 3 werkdagen terugsturen met de ingevulde data. Nadat u de gegevens gecontroleerd heeft kunt u deze inleveren bij uw werkgever. Zodoende zal het proces van start gaan en krijgen wij bericht van Nationale Fietsen plan of uw werkgever zelf.  Zodra het verzoek goedgekeurd is door nationale Fietsen plan of uw werkgever, beginnen wij met het afmonteren van uw fiets! Binnen 5 werkdagen ontvangt een bericht dat uw de fiets kunt ophalen bij onze fysieke winkel of dat u deze per post wilt ontvangen ( op afspraak!).

 

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen op Transportfietsnederland.nl. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Aan het betalen met PayPal zijn er geen extra kosten aan verbonden.

AfterPay

AfterPay voert voor Transportfietsnederland het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Verzending

Zoals op onze webshop wordt aangegeven versturen wij al onze producten gratis op. Plaatst u de bestelling vóór 13 uur dan kunt u de producten de volgende werkdag op de aangegeven leveradres verwachten. Wij versturen ook naar België, de verzendkosten zijn dan € 25,- euro.