Verzending 2021-08-16T17:09:10+02:00

Het liefste wil u zo snel mogelijk fietsen op uw nieuwe fiets. Dat willen wij natuurlijk ook! Afhankelijk van uw bestelling zijn er een aantal mogelijkheden. Om een goede inschatting te geven van de levertijd hebben wij een aantal verschillende verzendklassen.

Zo heeft u de mogelijkheid om een fiets als bouwpakket te bestellen of volledig afgemonteerd “100% rijklaar”.

Bestelt u een fiets als bouwpakket [ 85% rijklaar ] dan kunt u de fiets binnen 2 werkdagen thuis verwachten!

Plaatst u de bestelling als bouwpakket [85% rijklaar] en vóór 13.00 uur? Dan kunt u de fiets de volgende werkdag al op de aangegeven afleveradres verwachten!

Plaatst u de bestelling als volledig afgemonteerd [100% rijklaar ], dan kun u de fiets binnen 2 – 5 werkdagen thuis verwachten! De levering gebeurt dan op afspraak met onze speciale koeriersdienst die fiets volledig afgemonteerd bij u thuis aflevert! Betreft de levering wordt u telefonisch benaderd voor een afspraak zodat wij u thuis kunnen treffen!

Let OP: Alle “Avalon” en “BSP” fietsen worden alleen volledig afgemonteerd geleverd! Dat houdt in dat er sprake is van een levering binnen 2-5 werkdagen! Deze fabrikanten willen namelijk dat de fietsen volledig afgemonteerd bij u thuis geleverd worden en zodoende is er geen mogelijkheid om deze als bouwpakket te bestellen.

Let op: *Bestellingen binnen Nederland worden geheel kosteloos verzonden op de waddeneilanden na! De verzendkosten naar de waddeneilanden zijn € 35 euro.

Wij versturen ook naar België, de verzendkosten zijn dan € 35,- euro.