Rivel Riviera N3 Dames 49cm blauw

1,149.00

Uitverkocht

Uitverkocht

Beschrijving

Rivel Riviera N3 Dames 49cm blauw

De Rivel Riviera N3 Dames is een elektrische transportfiets met een krachtige voorwielmotor. Met zijn fraaie design is deze fiets vooral populair onder de scholieren. Daarnaast maken de stevige voor- en achterdrager het eenvoudig bagage mee te nemen.

Geschikte lichaamslengte:

zonder verende zadelpen 

  • framemaat 49cm = lengte: 159-170cm

met verende zadelpen  ( framemaat fiets+4cm)

  • framemaat 53cm = lengte: 166-177 cm

Rivel Riviera Elektrische fiets voor Dames 54cm Matblauw N3 met oa: Bafang G320 voorwielmotor, rollerbrake voor+ achter, accu: 13ah (480Wh) accu (Samsung cells/ 50-90 km), 3 Versnellingen Shimano Nexus, Axa defender en voorzien van een stuurslot.

Groot bereik

De Rivel Riviera N3 Dames is voorzien van een 481Wh accu. Dit biedt u de mogelijkheid om tot wel 120 kilometer te fietsen met een trapondersteuning. De ondersteuning wordt gegenereerd door de Bafang 250 Watt voorwielmotor.

Elektrische transportfiets

Deze elektrische transportfiets is voorzien van een dubbele pootstandaard en een stuurvergrendeling. Dit zorgt ervoor dat u de fiets stabiel kunt parkeren. Geen overbodige luxe bij een elektrische fiets. Daarnaast is de fiets uitgevoerd met 3 versnellingen en rollerbrake handremmen.

Uw Rivel Riviera N3 Dames verzekeren

Het AXA ringslot biedt u de mogelijkheid om uw nieuwe elektrische fiets te verzekeren. In samenwerking met Enra bieden wij u diverse verzekeringsopties. Bekijk de mogelijkheden in het bestelproces.

Specificaties Rivel Riviera N3 Dames

Merk: Rivel
Serie: Rivel Riviera
Type fiets: Elektrische Fiets
Frametype: Damesfiets
Framemateriaal: Aluminium
Wielmaat: 28 inch
Gewicht: 23 kg
Gewicht exc. accu: 22 kg
Type verlichting: Batterijverlichting
Aantal versnellingen: 3

Extra informatie

Fietsmerk

Framekleur