Driewielers 2020-05-04T06:15:24+02:00

Wanneer fietsen op een gewone fiets niet (meer) mogelijk is, is een driewieler voor volwassenen een uitstekend alternatief. Driewielers maken het mogelijk om weer te kunnen genieten van een gezond ritje op de fiets. Bij Transportfietsnederland.nl vindt u diverse driewielers van topmerken Popal en Troy. We hebben zowel elektrische als normale driewielers in ons assortiment. Vind snel uw favoriete driewieler in onze webshop, bestel veilig en profiteer van gratis verzending in heel Nederland.

De voordelen van driewielers

Een driewieler zorgt voor extra ondersteuning bij het fietsen. U trapt vrijwel recht naar beneden en zit relatief hoog op de fiets. Omdat fietsen op een driewieler even wennen is, hebben ervaren fietsers vaak het gevoel dat ze van de fiets afvallen bij het nemen van een bocht. Maar dit is natuurlijk slechts een illusie: met een driewieler is dat juist niet mogelijk! Wilt u graag advies op maat over een driewieler? Bel, mail of chat dan gerust eens met onze medewerkers. Onze winkel in Rotterdam bezoeken om een proefritje te maken en te ontdekken of een driewieler geschikt is voor u, is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Uitgebreid aanbod bij Transportfietsnederland.nl

Transportfietsnederland.nl staat bekend om haar uitgebreide assortiment. Onze (elektrische) driewielers zijn dan ook te koop in diverse designs en uitvoeringen. Voorzien van een boodschappenmand en kwalitatief zadel is een driewieler geschikt voor zowel lange als korte ritten. Naast ons uitgebreide assortiment kunt u ook genieten van een uitstekende service bij Transportfietsnederland.nl. Zo staan onze medewerkers altijd voor u klaar voor advies op maat en krijgt u bij ons een jaar garantie op uw nieuwe fiets. Ook profiteert u bij ons van gratis verzending door Nederland.

Voordelig uw driewieler bestellen bij Transportfietsnederland.nl

Bij Transportfietsnederland.nl garanderen wij u altijd de laagste prijs. Onze missie is immers om betaalbaar fietsen voor iedereen mogelijk te maken. Doordat wij vrijwel alle fietsen in voorraad hebben, kunt u bijna altijd rekenen op een snelle levering. Ontdek ook de vele voordelen van driewielers en plaats een bestelling in onze webshop. Met een driewieler van Transportfietsnederland.nl is veilig en comfortabel fietsen weer mogelijk!

popal 24 inch-volwassen-driewieler-rood

Popal Volwassenen Driewieler fiets Rood 24 inch

584.95

Popal Volwassenen Driewieler Fiets Zilver 24 inch

Popal Volwassenen Driewieler Fiets Zilver 24 inch

584.95

popal volwassen driewieler mat grijs

Popal Volwassen Driewieler fiets 24 inch mat grijs

584.95

Popal E-bike driewielerfiets 24 inch Luxe Zwart-9%

Popal Elektrische E-Luxe Driewieler fiets 24 inch Zwart

1,399.00 1,279.00

popal 24 inch volwassen-driewieler-zwart

Popal Volwassen Driewieler fiets 24 inch Zwart

584.95